Wil Jij Een Expert Inhuren Om Energie Te Besparen In Je Woning? Let Dan Op De Volgende Zaken En Doe Goed Onderzoek

  • -
gas en licht besparen

Wil Jij Een Expert Inhuren Om Energie Te Besparen In Je Woning? Let Dan Op De Volgende Zaken En Doe Goed Onderzoek

Category : Besparingen

Om te praten over het besparen van geld lijkt niet het meest geschikte ding om een expert aan te bevelen om ons huis te analyseren op luchtlekken en om de toestand van de kachels en elektrische apparaten te controleren. Maar dat doet het wel. Het is een kleine meerkost die slechts een paar uur in beslag neemt en de controleur zal gebieden in het huis aanduiden waar energiebesparing kan worden verbeterd door oplossingen voor te stellen. Ook kun je gebruik maken van een van de bekende energie aanbiedingen om geld te besparen.

1. Isoleer uw huis

Om een efficiĆ«nt energieverbruik te bereiken is het belangrijk om te controleren op mogelijke luchtlekken in ramen, deuren en zelfs rond afzuigventilatoren of ventilatiekanalen. “Voor bepaalde lekken is het het beste om ze in de handen van professionals te laten,” zegt Atwood, “maar je kunt er ook een aantal repareren en afdichten met een siliconenpistool of een beetje stopverf en voorkomen dat er lucht in of uit de lucht komt.

2. Traditionele bollen vervangen

Halogeenlampen verbruiken 10 keer meer elektriciteit dan spaarlampen of leds. Natuurlijk zijn ze duurder, maar ze verdienen zichzelf al lang voor het einde van hun levensduur (tussen de 8.000 en 10.000 uur) terug. Het is een van de eenvoudigste veranderingen die je kunt maken.

gas besparingen

3. Gordijnen en tapijten leggen

Zowel koude als warmte worden door ramen en vloeren overgedragen. In de winter kan het gebruik van gordijnen en tapijten om koude plekken te elimineren tot 25% besparen op uw verwarmingsrekening. U hoeft geen Perzisch tapijt te kopen, verschillende studies hebben aangetoond dat dikte en lagere demping belangrijker zijn dan het soort materiaal.

gas en licht besparen

4. Haal de stekker uit het stopcontact wanneer dat mogelijk is.

Zet alles uit wat energie verbruikt als je het niet gebruikt. Je gaat de koelkast natuurlijk niet loskoppelen, maar je kunt hem wel loskoppelen met je computerscherm of tv als je gaat slapen. Op laptops en andere elektrische apparaten, gebruik de slaapstand en ze zullen zichzelf volledig uitschakelen als je ze een tijdje niet aanraakt.